Welcome visitor you can log in or create an account

Sito štampa na tekstilu

SITO ŠTAMPA je visokog kvaliteta, 100% postojana na pranje do 60c, i uglavnom je pogodna za veće tiraže.
 
DIGITALNA ŠTAMPA-PRESLIKAČ
 
Ova vrsta štampe na tekstilu omogućava kupcu izradu fotografija na majicama i duksevima visoke rezolucije i verne slike. Mogući su i svi printovi po želji. Količina majica i dukseva može biti i u manjim tiražima.
 
Opširnije...

Usluge šivenja

Vršimo uslugu šivenja na industrijskim mašinama, i radimo sve vrste materijala od pamuka, viskoze, kepera, teksasa, frotira, itd.

Opširnije...

Veleprodaja donjih delova trenerki

Donji delovi trenerki su nas najprodavljiviji artikal, i to zbog kvalitetne izrade, velikog broja modela i raznovrsnih krojeva. Izbor boja i dezena, prilagođenost debljine materijala vremenskim prilikama deci je udoban za nošenje.Rade se u veličinama od 4 do 14, i to od futera (roko), futer likra, misoni futer, kao i od futrovanih debelih zimskih materijala.

Opširnije...

Veleprodaja dečijih duks jakni

Proizvodnja dečijih duks jakni

Duks jakna se proizvodi u veličinama od 4 do 14. Modeli su sa kapuljačom i kragnom. Različiti materijali, uglavnom su to futer (roko), misoni futer i futer likra duks jakne čine adekvatnim za odredenu sezonu. Raznovrsnost štampe i dopadljivih krojeva čini da ih deca rado nose.

Opširnije...

Veleprodaja dečijih trenerki

U zavisnosti od sezone,trenerke su proizvedene od pamučnih materijala različitih debljina. Letnja kolekcija se radi od futer likre, a jesen-zima od futera(roko). Boje materijala su takođe prilagođene sezonama, i pored raznovrsnosti istih, trudimo se da pratimo trendove. Trenerke se rade u veličinama od 4 do 14. Modeli su iz dva dela. Jedna varijanta su duksevi i donji delovi trenerke, a druga duks jakna i donji deo.

Opširnije...

Veleprodaja dečijih dukseva

Duksevi su u veličinama od 4 do 14 .To su uglavnom duksevi sa kapuljačom, sa kragnom i t-shirt model. Materijali su futer likra, futer(roko), singl i misoni futer. Zastupljena je raznovrsna štampa i vez, kao i veliki izbor krojeva i modela različitih dezena.

Opširnije...

Veleprodaja dečijih majci

Proizvodnja dečijih majica

Šijemo majice u veličinama od 4 do 14, i to od umbro singla, različite gramaže, najkvalitetnijeg na tržištu. Prijatan je za nošenje u vrelim letnjim danima, a boje prilagođavamo modelima i krojevima. Štampa je uvek aktuelna, a radimo i majice sa printom po želji kupaca. Majice su sa kratkim rukavima i bez rukava.

Opširnije...

Veleprodaja dečijih bermuda i šorceva

Bermude proizvodimo od umbro singla, taslamei različitih pamučnih materijala (keper i teksas). Veličine su od 4 do 14. Modeli su različitih dužina i krojeva. Trudimo se da boje bermuda budu usklađene sa majicama i na taj način čine komplet .

Opširnije...

MALOPRODAJA

 • Naše proizvode od sada možete
 • pogledati i kupiti u prodavnici
 • igračaka i garderobe MAZA
 • TC Piramida
 • Jurija Gagarina 149a, lok.33
 • Novi Beograd
 • Tel: 011/3178-191

VELEPRODAJA

 • Jurija Gagarina 219/11
 • Novi Beograd
 • Tel:060/523 93 89
 • Tel:060/558 67 50